Welkom in Amsterdam,

Deze bruisende hoofdstad heeft voor jou als MBO-student veel te bieden. Overal waar je kijkt, valt er iets nieuws te ontdekken. Hier krijg je als student de kans om te groeien, je passies na te jagen, maar ook nieuwe wegen in te slaan. Het is een bijzondere plek om te studeren, waar je volop mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Maas College Amsterdam?

Bij Maas College Amsterdam bieden we een breed scala aan verkorte MBO-opleidingen aan, die zijn ontworpen om studenten optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Of je nu je hart volgt in zorg, welzijn, economie en administratie of sport, ons lesprogramma is flexibel en sluit aan bij jouw interesses en ambities. Onze ervaren docenten staan klaar om je tijdens je opleiding te begeleiden en te ondersteunen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Populaire opleidingen bij ons op school

Amsterdam

Praktijkgericht leren in Amsterdam

Bij Maas College Amsterdam geloven we in hands-on leren. Onze opleidingen volgen de BOL, BBL of Flexibele leerweg, zodat je direct aan de slag kunt met het toepassen van je kennis in de praktijk. Dankzij onze sterke banden met bedrijven en organisaties in Amsterdam krijg je de kans om relevante werkervaring op te doen en je professionele netwerk te vergroten. Zo ben je straks goed voorbereid op de uitdagende en dynamische arbeidsmarkt.

Locatie en contact

Maas College Amsterdam

Bos en Lommerplein 270-300

1055 RW, Amsterdam

Tel: 010-3076150

info@maascolege.nl

Kom langs en ontdek wat Maas College Amsterdam voor jou kan betekenen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst die past bij de invulling van jouw leven.