Welkom in Breda,

Een stad met veel geschiedenis, gezelligheid en volop kansen. Hier hangt een unieke sfeer, waardoor het de ideale plek is om te studeren en jezelf te ontwikkelen. Als MBO student in Breda voel je de gastvrijheid van Brabant en geniet je van een levendige en inspirerende omgeving waarin je kunt groeien.

Waarom kiezen voor Maas College Breda?

Bij Maas College Breda vind je een uitgebreid aanbod aan verkorte MBO-opleidingen, speciaal ontworpen om studenten optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Of je nu een passie hebt voor zorg, welzijn, economie en administratie of sport, wij hebben een divers lesprogramma dat aansluit bij jouw interesses. Onze ervaren docenten staan klaar om je gedurende je opleiding te begeleiden en te ondersteunen.

Populaire opleidingen in Breda

Breda

Praktijkgericht leren in Breda

Bij Maas College Breda geloven we in learning by doing. Onze opleidingen volgen de BOL, BBL of Flexibele leerweg, waardoor je direct aan de slag kunt met het toepassen van je kennis in de praktijk. Dankzij onze nauwe samenwerking met bedrijven en organisaties in Breda krijg je de kans om waardevolle werkervaring op te doen en je netwerk uit te breiden. Zo ben je straks goed voorbereid op een veelbelovende carrière.

Locatie en contact

Maas College Breda 

Tramsingel 4

4814 AB, Breda

Tel: 010-3076150

info@maascollege.nl

Kom langs en ontdek wat Maas College Breda voor jou kan betekenen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst die past bij de invulling van jouw leven.