Apothekersassistent MBO 4

Niveau MBO niveau 4
Duur 15 maanden
Weekstructuur 1 vaste dag in de week klassikaal les 1½ online les
Erkenning MBO Ministerie van OC&W
Meerdere startmomenten per jaar Ja

Startdata

today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
Onze algemene voorwaarden gelden voor al onze opleidingen.

De opleiding Apothekersassistent MBO 4

Ben jij de persoon die in de apotheek graag de cliënt helpt met zijn of haar medische vraagstuk en ligt je hart bij de gezondheidszorg? Dan is de opleiding Apothekersassistent MBO niveau 4 echt iets voor jou! Je behaalt binnen 15 maanden met deze opleiding een wettelijk erkend MBO 4 diploma. Tijdens de opleiding Apothekersassistent leer je gesprekken voeren aan de balie en uitleg geven over de juiste wijze van gebruik van medicijnen. Jij weet straks exact welke medicijnen waarvoor dienen. Je leert daarom alles over medicatie en de onderliggende klachten. Ook leren we je doktersrecepten lezen, het verwerken van informatie in de digitale systemen en natuurlijk niet te vergeten: het uitgeven van medicijnen aan de cliënt.

Waarom kies je voor Maas College?  

Omdat wij mensen opleiden die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Dat willen wij zelf namelijk ook. Sterker nog, wij willen een voorbeeld zijn voor anderen. Wij laten zien dat hard werken loont. Binnen onze organisatie en binnen onze opleidingen staat geloof in eigen kracht centraal. Net als het ontwikkelen en inzetten van talent.

Onze visie sluit aan bij het werk in praktijk en de inhoud van onze opleidingen waarin het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfstandigheid van mensen centraal staat. Wij werken keihard om jou zo goed mogelijk naar je diploma te begeleiden. Ten slotte vormt onze visie de basis van ons no-nonsense beleid, waarin de focus ligt op het continu verhogen van de kwaliteit van de organisatie en de opleiding.

Het resultaat van deze aanpak? Versneld een erkend MBO-diploma halen die de weg naar een nieuwe loopbaan opent.

Ben jij achttien jaar of ouder. Ben je een herintreder, zij-instromer of wil je een tweede kans binnen een opleiding op MBO niveau? Kies dan voor een van onze opleidingen.

Betaling in termijnen mogelijk

De kosten voor de opleiding bedragen €6.150 per opleiding exclusief boekenpakket en inschrijfgeld. Inclusief 1 herkansing van alle examens en inclusief verlenging van 3 maanden. Betaling in 15 termijnen is mogelijk. Betaal het volledige bedrag in een keer en ontvang 10% korting op het lesgeld (€5.535 inclusief 10% korting en exclusief inschrijfgeld en boeken). 

Het boekenpakket kost ongeveer €375 (all-in prijs voor boeken, digitale leeromgeving en overige leermiddelen), de inschrijving kost €85 en een eventuele verlengingen kost € 395 per 3 maanden.

Zorgopleidingen:

  • Verzorgende-IG Kraamzorg MBO-3 BOL of BBL
  • Begeleider specifieke doelgroepen MBO-3 BOL of BBL
  • Persoonlijk begeleider specificieke doelgroepen MBO-4 BOL of BBL

Welzijnsopleidingen:

  • Sociaal maatschappelijk dienstverlener MBO-4 BOL of BBL
  • Onderwijsassistent MBO-4 BOL of BBL
  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker MBO-4 BOL of BBL
  • Pedagogisch medewerker kinderopvang MBO-3 BOL of BBL

Meer info en contact

Wil je meer weten over deze opleiding? Lees dan de opleidingsinformatie of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 010-3076150. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@maascollege.nl.