Doktersassistent MBO 4

Niveau MBO 4 BOL of BBL
Duur 15 maanden
Weekstructuur 1 vaste dag in de week klassikaal les 1½ online les
Erkenning MBO Ministerie van OC&W
Meerdere startmomenten per jaar Ja

Startdata

today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
today
Lesdagen: Nader te bepalen
Onze algemene voorwaarden gelden voor al onze opleidingen.

De opleiding Doktersassistent op MBO niveau 4 BOL of BBL

Ben jij de persoon die graag werkt met mensen en ligt je passie bij de gezondheidszorg? Dan is de opleiding Doktersassistent MBO niveau 4 echt iets voor jou! Je behaalt binnen 15 maanden met deze opleiding een wettelijk erkend MBO 4 diploma. Er is voldoende werkgelegenheid binnen de branche. De kans om snel een uitdagende baan te vinden is dan ook groot!

Je bent als doktersassistent niet alleen een belangrijke hulp voor de (huis)arts, maar kun je ook veel betekenen voor patiënten. Jij bent natuurlijk het gezicht en eerste aanspreekpunt. Je maakt afspraken, geeft informatie en ondersteunt de huisarts bij kleine ingrepen. Soms voer je ook zelfstandig kleine medische handelingen uit. Als jij hier ook kriebels van krijgt, dan is onze opleiding doktersassistent op MBO niveau 4 op Maas College een perfecte keus om te volgen.

Waarom kies je voor Maas College?  

Omdat wij mensen opleiden die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Dat willen wij zelf namelijk ook. Sterker nog, wij willen een voorbeeld zijn voor anderen. Wij laten zien dat hard werken loont. Binnen onze organisatie en binnen onze opleidingen staat geloof in eigen kracht centraal. Net als het ontwikkelen en inzetten van talent.

Onze visie sluit aan bij het werk in praktijk en de inhoud van onze opleidingen waarin het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, zelfredzaamheid en zelfstandigheid van mensen centraal staat. Wij werken keihard om jou zo goed mogelijk naar je diploma te begeleiden. Ten slotte vormt onze visie de basis van ons no-nonsense beleid, waarin de focus ligt op het continu verhogen van de kwaliteit van de organisatie en de opleiding.

Het resultaat van deze aanpak? Versneld een erkend MBO-diploma halen die de weg naar een nieuwe loopbaan opent.

Ben jij achttien jaar of ouder. Ben je een herintreder, zij-instromer of wil je een tweede kans binnen een opleiding op MBO niveau? Kies dan voor een van onze opleidingen.

Betaling in termijnen mogelijk

De kosten voor de opleiding bedragen €6.150 per opleiding exclusief boekenpakket en inschrijfgeld. Inclusief 1 herkansing van alle examens en inclusief verlenging van 3 maanden. Betaling in 15 termijnen is mogelijk. Betaal het volledige bedrag in een keer en ontvang 10% korting op het lesgeld (€5.535 inclusief 10% korting en exclusief inschrijfgeld en boeken). 

Het boekenpakket kost ongeveer €375 (all-in prijs voor boeken, digitale leeromgeving en overige leermiddelen), de inschrijving kost €85 en een eventuele verlengingen kost € 395 per 3 maanden.

Zorgopleidingen:

  • Verzorgende-IG Kraamzorg MBO-3 BOL of BBL
  • Begeleider specifieke doelgroepen MBO-3 BOL of BBL
  • Persoonlijk begeleider specificieke doelgroepen MBO-4 BOL of BBL

Welzijnsopleidingen:

  • Sociaal maatschappelijk dienstverlener MBO-4 BOL of BBL
  • Onderwijsassistent MBO-4 BOL of BBL
  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker MBO-4 BOL of BBL
  • Pedagogisch medewerker kinderopvang MBO-3 BOL of BBL

Meer info en contact

Wil je meer weten over deze opleiding? Lees dan de opleidingsinformatie of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 010-3076150. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@maascollege.nl.